Karperkoppelwedstrijd 2020

Afgelopen weekend (12/13 september) is de 2e karperkoppelwedstrijd van het jaar 2020 gevist. 

Nadat er tijdens de 1e wedstrijd slechts 4 vissen werden gevangen kon het alleen maar beter en dit bleek ruim 26 uur later ook want in totaal werden er over de 2 wedstrijden 16 vissen gevangen.

Het duurde even voor dat de eerste vis gevangen werd maar uiteindelijk werd de eerste vis van deze 2e wedstrijd gevangen door Lianne, grote klasse en een sprong in het klassement! 

Niet veel later werd de eerste vis ook op de zuidplas gevangen en dit was het teken dat het toch nog wat spanning bracht in de wedstrijd, dit omdat er na de eerste wedstrijd meer koppels waren zonder vis dan met vis.

Ook doorbrak het koppel Warmels/Kat de vloek van het duikershuisje dat na 6 jaar eindelijk een vis opleverde tijdens de wedstrijd! Tegen het einde van de middag deed Jacob een goede poging om er met de prijs voor grootste vis vandoor te gaan (10,9 kg ). Helaas voor hem ving niet veel later Richard echter een net iets grotere vis (100 gram zwaarder), en hij wist hierdoor net als het voorgaande jaar de prijs op te eisen voor het gratis lidmaatschap.

De avond verliep rustig, wel wisten er 2 koppels een visje te vangen waardoor er steeds meer koppels dicht bij elkaar kwamen te staan in het klassement.  Het was erg gezellig op een aantal stekken en helaas werd er op de zuidplas niets meer gevangen.

Op de noordplas werd het nog spannend omdat 2 koppels, Van Smeden/Last  & Westers/van Dam beide op 3 vissen kwamen te staan. Toen de klok 12:00 uur sloeg was de wedstrijd ten einde en bij de prijsuitrijking werd duidelijk wie van de bovenste 2 koppels aan het langste eind had getrokken. De winnaars werden Ronald Westers/Lianne van Dam met een minimaal verschil van maar 3 punten tegenover Van Smeden/Last. 

Hierbij de felicitaties voor het winnende koppel die bij het debuut direct de hoofdprijs in de wacht sleepten. Graag willen wij de sponsoren van de wedstrijd vriendelijk bedanken voor het mooie prijzen pakket ! ( de Kampeerhal Roden – De Tacklebox ) door hen was het mogelijk om de deelnemers te voorzien van een mooie prijs alvorens deze op weg naar huis gingen. Onder het genot van een drankje en een snackje werd in het zonnetje nog even nagesproken. Deelnemers bedankt voor de inzet en misschien tot volgend jaar.Deelnemers 2020
1. M. Vos en R. Wilkens
2. M. de Jong en R. Bottema (winnaars 2018)
3. K. Warmels en S. Kat (winnaars 2017)
4. J. van Smeden en J. Last (winnaars 2014)
5. M. Oomkens en J. Oomkens
6. R. Westers en L. van Dam
7. J. Wilter en M. Bakker
8. D. Benjamins en Y. Oldenzeel
9. S. Kranenburg en J. Drent
10. R. Niewold en R. Berkhout (winnaars 2019 en wedstrijdleiding 2020)