Karperkoppelwedstrijd 2019

Geacht lid van de HC Sassenhein,

Ook in 2019 organiseren wij wederom een karperkoppelwedstrijd op de Noord- en de Zuidplas. Deze wedstrijd zal plaats vinden op 6/7 juli en 28/29 september en net als voorgaande jaren bestaat de wedstrijd dus uit twee gedeelten van elk 1 nacht. Op 29 september zal er na de wedstrijd een kleine borrel zijn en uiteraard een prijsuitreiking waarbij wij net als vorig jaar een prijzentafel zullen samenstellen.

Wie onttroont de winnaars van vorig jaar (Mark de Jong en Ruben Bottema), wordt er een grotere vis gevangen dan vorig jaar (12,6 kg door Mark Tent) en kunnen we meer vissen vangen dan vorig jaar (32 stuks in totaal)? Allemaal vragen die eind september 2019 worden beantwoord. Inschrijving

Vanaf maandag 15 april 12:00 kan je je inschrijven door een email te sturen naar koppel@hcsassenhein.nl met daarin vermeld de namen van de deelnemers, de emailadressen en een telefoonnummer. Andere manieren van inschrijving via een app, een facebookbericht of op een andere emailadres worden niet geaccepteerd. Er kunnen aan deze koppelwedstrijd maximaal 10 koppels mee doen en de 1e 10 zijn zeker van hun plek. Uiterlijk op vrijdag 19 september ontvang je een reactie op je inschrijving.

Wij hopen wederom op een leuke groep van 10 koppels die de strijd met elkaar aangaan.