Karperkoppelwedstrijd 2018

In het weekend van 16 op 17 juni was de eerste karperkoppelwedstrijd van het jaar. 10 koppels deze er aan deze wedstrijd mee. Na de loting, rond half tien kon iedereen na de stekken. Vijf koppels ging naar zuid en vijf koppels naar noord. Het weer was om te vissen beter dan de afgelopen jaren en dit kwam ook tot uiting in de vangsten. De wedstrijd begon voorvarend met een aantal gevangen vissen maar daarna was het geruimte tijd rustiger.
Mark de Jong wist het te presteren om om noord in een tijdsbestek van 7 uren een vis te dubbelen. Uiteindelijk, mede door een hectisch laatste uurtje op de zondag werden er 24 vissen gevangen.
Mark de Jong. en Ruben vingen er 10, Danny en Marcel 5, Koen en Sander 4, Mark Tent. en Martin Boer. 3, Simon en Jan 1 en ook Martin Vos. en Ron wisten er 1 te vangen. Van deze 24 vissen werden er vier vissen gevangen op de zuidplas. De grootste vis van de eerste wedstrijd was een schub van 12,6 kg en deze werd gevangen door Mark Tent. Helaas gingen vier koppels visloos naar huis maar zij hebben eind september de mogelijkheid om zich te revanceren. Iedereen weer bedankt en in ieder geval tot eind september.