Nieuws

110-jarig jubileum op zaterdag 9 maart

Geacht lid van de HC Sassenhein,

Op 3 maart 2019 bestaat onze vereniging 110 jaar. Dit heugelijke feit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom zal hier onder andere tijdens de ALV in mei 2019 op een gepaste manier bij stil worden gestaan.

Uit de afgelopen ledenvergaderingen is gebleken dat er meerdere leden waren die graag wilden dat er, net als jaren geleden, forel zou worden uitgezet op de Noordplas. Om ons 110-jarig jubileum op zaterdag 9 maart 2019 te vieren zullen we op die zaterdag 110 forellen uitzetten op de Noordplas. Het betreft in dit geval zalmforellen van ongeveer een kilo en deze kunnen zich niet voortplanten. Daarnaast kan het uitzetten van deze hoeveelheid vissen geen enkele kwaad voor ons visbestand in de noordplas. Deze vissen zullen tussen 10:00-12:00 worden geleverd maar pas op de dag zelf weten we de exacte tijd. Wij nodigen iedereen hierbij uit om hierbij aanwezig te zijn en of voor de uitzetting of erna een kopje koffie of iets anders te komen drinken in het Paviljoen. Neem hiervoor wel even je lidmaatschapskaart mee. Na de uitzetting is er dan ook nog ruimte voor een hapje en een drankje.

Vanwege deze uitzetting van forellen wijzigen we tijdelijk onze gedragsregels.
– Er mogen maximaal 3 forellen per lid worden meegenomen.
– Gevangen forellen om mee te nemen worden ter plaatse gedood door een tik op de kop en
bewaard in een koelbox of tas.
– Het is tot 1 april 2019 toegestaan om met kunstaas op de noordplas te vissen.

Voor de eerste 3 vangers van een forel wordt er tevens een prijs beschikbaar gesteld waarbij er onder andere een jaar gratis lidmaatschap te winnen is.

Wij hebben helaas niet alle emailadressen van onze leden dus wij vragen iedereen ook om dit door te geven aan leden van onze vereniging die deze email misschien niet hebben ontvangen.

Wij hopen op mooi weer op 9 maart en heten jullie graag rond 10 uur welkom in het Paviljoen.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de HC Sassenhein